top of page

WERKING

01 VERKOOP VAN WAGENS

Alle wagens die wij aanbieden, zijn op de site terug te vinden. Wanneer u een wagen gezien hebt die aan uw wensen voldoet kan u ons steeds via het contact formulier of telefonisch contacteren. Zijn er bepaalde vragen waar u mee zit, dan kan u ons uiteraard ook steeds telefonisch of per mail bereiken.

 

 

02 AANKOOP VAN WAGENS

Hebt u een wagen te koop staan? Aarzel niet en neem zeker eens contact met ons op. Wij komen de wagen bekijken (of u komt tot bij ons) en samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn om uw wagen door te verkopen via ons.

 

 

03 ADVISERING

Bent u opzoek naar een specifieke wagen? U kan ons steeds laten weten waar u naar op zoek bent en dan gaan wij gericht voor u op zoek naar een wagen die aan uw wensen voldoet.

 

04 ONDERHOUD OF DIAGNOSE WAGEN

U kan bij ons steeds terecht voor het algemeen onderhoud of diagnose van uw wagen. Zit u met een specifiek probleem, bel ons dan gerust en wij kijken wat wij voor u kunnen doen. Gaat u niet graag naar de autokeuring? Wij doen dit voor u. 

 

 

05 VERKOOP OLIE EN ADITIEVEN

Bij ons is er steeds olie en aditieven te verkrijgen aan groothandel prijzen. Keuze uit verschillende merken en hoeveelheden.

bottom of page